educatief materiaal, business development, advies in (montessori) onderwijs & meer

Project- en verandermanagement

Samen (grote) veranderingen doorvoeren en deze afstemmen op lopende projecten. Prioriteiten bepalen, risico’s afwegen en de juiste middelen en budgetten toewijzen. Samen zorgen voor inspiratie bij jouw medewerkers om te helpen ontwikkelen en om de veranderingen te omarmen.

Uit eigen ervaring weet ik dat succesvol zijn in uitdagende omgevingen niet eenvoudig is. Toch streef ik ernaar om projecten zo in te richten dat succes bijna logisch aanvoelt.

Fazeolo..

  • beschikt over de competenties, kennis en ervaring om projecten, programma’s en projectportfolio’s te managen;
  • gebruikt theorieën en best practises uit veranderkunde in projectmanagement;
  • kan putten uit door zelf ontwikkelde oplossingen op het gebied van duurzaam projectmanagement, verbeteren van samenwerking en het verhogen van verandervermogen

Verandermanagement én projectmanagement?

Verandermanagement en projectmanagement onlosmakelijk met elkaar verbonden. Succesvolle projecten en veranderingen zijn het resultaat van mensen die succesvol werken. Daarom vind ik het belangrijk om tijd in te ruimen om te dromen, met elkaar ambities vast te stellen en belangen te verbinden. Tegelijkertijd blijf ik sturen op concrete en heldere doelen, budget, scope en tijdslimiet. En altijd met de achterliggende droom op ons netvlies. Met mijn enthousiasme zorg ik voor inspiratie en energie, structuur en plezier.

Projecten en veranderingsprocessen verlopen alleen succesvol als dromen concreet worden en het concrete voorkomt uit een droom.


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn